MAINOSKUVAT

Mainoskuvat kertovat yrityksesi tarinan. Yhteisen ideoinnin ja digitaalisten työkalujen avulla voimme kertoa tarinasi juuri sellaisena kuin haluat ja tuoda tuotteesi tai palvelusi lähemmäs asiakkaitasi. Liikkuvan valaisu- ja kuvauskaluston ansiosta mikään kuvauspaikka ei ole liian syrjäinen tarinasi kertomiseen.

Voimme toteuttaa mainoskuvauksen yhteistyössä mainostoimiston kanssa osana laajempaa mainoskampanjaa tai yksittäisenä kuvauksena esimerkiksi nettisivuja tai printtimainosta varten. Parhaaseen lopputulokseen pääsemme tiimityöskentelyllä, tarvittaessa voin auttaa oikean mainostoimiston tai kuvausryhmän löytämisessä.

#mainoskuvaus #tuotekuvaus #mielikuvia #brändi #mainosvideo #tuotevideo #adventurephotography

KAUPALLISET KUVAT

Hyvän tarinan lisäksi tarvitsemme monesti kuvia asiakasviestimme välittämiseen ja erilaisiin kuvitustarpeisiin.

Raikkaat, valoisat kuvat uudesta liiketilastasi, tuotekuvaus aidossa ympäristössä stailaajan kanssa tai yrityksesi avainhenkilöiden kuvaaminen somekanaviin ovat hyviä esimerkkejä kaupallisen kuvan käyttökohteista. Käytettävissäsi on laaja yhteistyöverkosto eri alojen huippuosaajia, kuten visualisteja, stailaajia ja kuvausjärjestelijöitä varmistamaan, että saamme yllätettyä asiakkaasi positiivisesti uusilla kuvilla.

Palveluni on suunniteltu liikkuvaksi ja joustavaksi, jotta sinulla on mahdollisuus valita kuvauspaikaksi yrityksesi toimitilat tai vaikka tunturi keskellä erämaata.

#asiakasviesti #lehtikuva #henkilökuvaus #tilakuvaus #sisustuskuvaus #tuotekuvaus #tapahtumakuvaus #ilmakuvaus